fbpx

Om os

Vi startede i 2018 virksomheden Komplet Grøntsagssmoothies, mens vi begge var studerende på Syddansk Universitet i Kolding. Idéen til smoothieblandingerne kom, da vi begge i hverdagen lavede grøntsagssmoothies i hjemmet, men oplevede i perioder at overskuddet manglede til at sammensætte og handle ind til de forskellige opskrifter - derfor stiftede vi Komplet Grøntsagssmoothies.

Som virksomhed har vi fokus på sundhed og vigtigheden i at få sine grøntsager og frugter hver dag. I en travl hverdag med et måske manglende overskud og inspiration, sørger vi for at finde, blande og levere de gode råvarer, så alt du skal sørge for er at drikke det.

Billede1-kopi-removebg-preview

At leve godt starter først og fremmest med gode råvarer som fylder kroppen op, og som giver energi til hele dagen”-Didde

Markus

Sundhed skal i en travl hverdag ikke være besværligt og tidskrævende. Det skal være nemt at være sund!” -Markus

 

 

,

Vores smoothiekopper

Smoothie-kopperne og lågene er lavet af minimum 80% genbrugsplast kaldet rPET.
Dette har vi valgt fordi vi tror på den cirkulære økonomi omkring sortering af affald og herigennem genbrug.
Dette betyder at kopperne og lågene skal sorteres som plastaffald når du er færdig med dem.

Din levering på frost

Frosne grøntsager og frugter mister ikke deres næringsstoffer, da disse indkapsles, når de fryses ned, hvorimod friske grøntsager og frugt over tid taber vigtige næringsstoffer.

Sort økologilogo

Udelukkende økologisk

Alle råvarerne i din smoothie er økologiske, så du skal ikke være bekymret over pesticider og sprøjtegift.

Du blender selv

Når du blender din smoothie, skal den nydes umiddelbart efter, da den her indeholder flest vitaminer og næringsstoffer – derfor lader vi dig om at blende.

Ur

Mæt i længere tid

Når du vågner om morgnen, trænger kroppen til en masse energi. En god start på dagen kunne være en smoothie, da den vil bidrage med mæthed samt energi til dagen.

Kontakt os her

Vær opdateret om vores nyeste produkter

Kontakt os

©2019 Komplet Grøntsagssmoothies IVS